MANGI AMORE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1340 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mangi Amore. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 19:16 Super lekkere pizza's geweldige tent
28 jan 2023 om 21:03 Eten kwam eerder dan verwacht en alles (we hadden pizza’s en kapsalons) smaakte lekker en was goed warm. Veel vlees in de kapsalon, goede pizzabodem en rijk belegd. Door vriendelijke jongen bezorgd.
28 jan 2023 om 8:28 Prima, heerlijke bodem en goed gevuld
21 jan 2023 om 22:29 Beste pizza’s van 030
14 jan 2023 om 22:30 Super snelle levering op een zaterdagavond. Pizza was heerlijk.
13 jan 2023 om 21:42 One of the worst pizzas i have ever eaten in my life. I would prefer eat a dinosauros foot
12 jan 2023 om 21:20 Heerlijke pizza. Met een heerlijke dunne bodem en goed belegd!
6 jan 2023 om 22:52 Echt top altijd, zelfs de wijn is goed! Top prijs en kwaliteit.
5 jan 2023 om 18:41 De vegetarische pizza's hier zijn erg lekker en meestal is de bezorging vriendelijk!
29 dec 2022 om 12:33 Duurde 2,5 uur. Als je dat weet bestel je wel ergens anders. Kids naar bed gedaan en zelf gekookt voor ze. Zonde vh geld op deze manier.
28 dec 2022 om 9:25 Boven heb ik ingevuld dat het 90 minuten duurde voordat de pizza's kwamen, maar dat klopt niet. Het duurde ruim twee uur. Wel keurige excuses en erg lekkere pizza's.